OB-spillere: Presset er lettet fra vores skuldre

Endelig lykkedes det OB at hente en sejr, da holdet søndag slog Randers FC med 2-0 på udebane.

OB havde ellers ikke vundet i Superligaens første fire runder, og derfor var presset til at tage at føle på.

- Vi har fået meget berettiget kritik i starten af sæsonen, og vi havde virkelig brug for en succesoplevelse.

- Sejren over Randers tager meget af presset fra vores skuldre, og nu er vores selvtillid og moral helt i top. Stemningen bliver god til træning de næste to uger, siger Lasse Nielsen.

Forsvarsspilleren var lykkelig for, at holdet endelig kunne indfri nogle af de forventninger, som omgivelserne har haft.

- OB er ikke et tophold, men vi er stadig en storklub. Hele Odense og Fyn havde hungret efter en sejr, og inden kampen talte vi meget om, hvor vigtig en sejr ville være. Det betyder meget for os, siger Nielsen.

Superligaen ligger stille i næste weekend, og derfor var det ekstra befriende for OB-holdet, at hente en sejr, som man kan nyde i lang tid.

- Det var sindssygt dejligt at vinde, fordi vi har kampfri weekend. Hvis vi havde tabt i går, så havde det været nogle tunge uger, inden vi kunne revanchere os, siger Martin Spelmann.

Han glæder sig over fem point i de seneste tre runder og noterer sig, at de to hold, som OB tabte til i sæsonens første to runder, efterfølgende har hentet point mod flere af de andre Superliga-hold.

- Vi har været hængt meget ud i starten af sæsonen, hvor vi tabte til Hobro og FC Vestsjælland. Efterfølgende har man tydeligt kunne se, at de andre hold i ligaen også har haft problemer med dem, siger Spelmann.

Emil Larsen viste OB på rette vej, da han scorede fynboernes første mål i går, og han glæder sig over, at presset nu er helt så tung på de fynske skuldre.

- Det var dejligt endelig at vinde, og vi har virkelig manglet en sejr. Vi synes, at vi er bedre end det, vi har vist de første fire runder, siger OB-profilen.

/ritzau/