OB-stopper efter sejr i Aalborg: Det er fantastisk

OB skabte fredag aften noget af en overraskelse i Aalborg, da fynboerne vandt med 1-0 over AaB på mål af Rasmus Festersen.

Nordjyske Arena har ellers ikke været et rart sted at besøge for udehold i denne sæson, men med en solid defensiv og en effektiv kontrafase kunne OB rejse hjem med alle tre point.

Sejren var naturligvis en forløsning for OB-stopperen Lasse Nielsen, der sammen med sit forsvar stod imod en normalt giftig AaB-offensiv.

- Det betyder simpelthen så meget. Vi stod sammen, og det var fantastisk at se. Jeg tror ikke, det er mange gange, AaB er gået fra deres hjemmebane uden at have scoret. Det kan man da godt smile af.

- Selvfølgelig er vi lidt overraskede over. at de ikke skabte mere. De havde optræk til nogle farlige situationer, og hvis de havde scoret før os, ville det været blevet en anden kamp, siger Lasse Nielsen.

OB-træner Kent Nielsen var selvfølgelig også tilfreds med sit mandskab. Tilbage i august tabte OB hele 1-5 i Aalborg.

- Sidste gang var meget levende og åben slagudveksling. I dag spillede vi meget kontrolleret og fik vist stor disciplin og koncentration i alle 90 minutter.

- Det er klart, at vi havde lidt held for at vinde i dag, men vi fik spillet dem rigtigt og kørte meget lange angreb for at udtrætte dem.

- Begge angribere viste, at de kunne noget på egen hånd, og det er meget imponerede. Hver gang de fik bolden, pressede de modstanderens forsvar, siger Kent Nielsen.

Med de tre point i Aalborg har OB skrabet 28 point sammen efter 20 kampe. Fynboerne er lige nu placeret på en syvendeplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip