OB-træner efter 0-3: Vi skal matche FCM på dødbolde

OB tabte mandag 0-3 i Alka Superligaen, da holdet tog hul på foråret med en udekamp hos førerholdet FC Midtjylland. Tre gange slog midtjyderne til på dødbolde, og det irriterer cheftræner Ove Pedersen.

- Jeg er utilfreds med, de scorer tre gange efter standardsituationer. Det er slet ikke godt nok, og der er ingen undskyldninger. Vi har folkene og centimeter nok til at kunne matche dem. Det er meget utilfredsstillende, siger Pedersen.

OB-træneren anerkender samtidigt hjemmeholdets styrke.

- Vi taber fortjent. De havde et gear mere end os og var klart bedre end os, men derfor kan vi godt ærgre os. Vi skal kunne matche et hold som FCM på dagen, selv om de er tophold, og vi er bundhold.

- Det er nogle dyre lærepenge for os, som vi allerede på søndag mod FC København gerne skulle kunne se, at vi har lært noget af. Det bør i hvert fald stå frisk i erindring.

Kenneth Zohore fik sin første kamp i OB-trøjen og erkender, det ikke gik som håbet.

- Det var dejligt at være tilbage på banen, men jeg hader at tabe, så helt vildt dejligt var det ikke. De får tre dumme mål på standarder, selv om vi godt vidste, de er stærke der. Det skal blive bedre til næste gang.

U21-landsholdsangriberen spillede 90 minutter og havde OB's bedste forsøg, der dog endte på stolpen.

- Der kommer flere aktioner fra mig lidt senere på sæsonen, jeg er ikke langt fra topformen. Jeg sparker for eksempel den chance ind næste gang, siger Zohore.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip