OB-træner efter 1-1: Præstationen har pil opad

Der var blandede følelser i Odense, efter at OB spillede 1-1 mod gæsterne fra AaB i Superligaen.

Fynboerne jagtede fjerde hjemmesejr på stribe, men begge hold kunne være løbet med alle tre point i den livlige kamp.

Det var i hvert fald OB-træner Ove Pedersens helt klare fornemmelse efter opgøret.

- Jeg har det lidt blandet efter kampen. Sådan tror jeg også, at AaB har det. Jeg tror gerne, begge hold ville have vundet kampen, siger OB-træneren.

OB sad ellers på begivenhederne i store dele af anden halvleg, men nordjyderne viste masser af fightervilje på trods af, at profiler som Kasper Risgård og Rasmus Thelander manglede.

- Vi sad efter pausen markant på spillet. Det er sådan en kamp, hvor jeg gerne ville have været foran 1-0, men det kom vi ikke.

- Begge hold gik helhjertet efter sejren til sidst. Men set over hele kampen kan jeg ikke være utilfreds med præstationen, som har pil opad, siger Ove Pedersen.

OB's Rasmus Falk stod for det udlignende 1-1-mål, da han fik skovlet en løs bold over stregen i anden halvleg. Og selvom OB kunne have fået mere med fra kampen, er han fint tilfreds med det ene point.

- Det var en hård kamp. Der blev løbet meget og banen var tung. Var vi kommet foran, skulle vi nok have vundet. Men det er fair nok, som kampen skred frem, at den endte uafgjort, siger Rasmus Falk.

Espen Ruud spillede lørdag aften sidste kamp for OB, og selvom afskeden ikke blev fejret med en sejr, så tror nordmanden på det bedste for sine fynske holdkammerater.

- Jeg tror på, at det kommer til at gå OB godt, når man kigger på, hvordan efteråret er sluttet af. Der er blevet spillet meget bedre fodbold, end det vi så i starten af sæsonen, siger Espen Ruud.

OB overvintrer over nedrykningsstregen på Superligaens 10.-plads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip