OB-træner: Fokuserede på, hvad der kunne gå galt

25/07/2014 23:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

OB tabte også den anden kamp i sæsonen, da fynboerne fredag aften var på besøg i Slagelse. Her blev det til et 1-3-nederlag til FC Vestsjælland, som kampen igennem dominerede mod OB.

OB-træner Troels Bech erkender, at fynboernes spil aldrig for alvor kom til at fungere, men han er mest irriteret over FC Vestsjællands tidlige føringsmål.

- Mål betyder meget, og vi har her bevist, at vi i nogle kampe spiller mere med bekymringen om, hvad der kan gå galt, i stedet for fokus på hvad vi kan gøre her og nu.

- FC Vestsjælland var gode, men vi havde en chance for at spille op med dem. Det var dog, som om der gik uro i det, da vi tidligt kom bagud. Det var vores største problem, siger Troels Bech.

Det tidlige mål, samt flere defensive fejl, gjorde, at OB-spillerne aldrig fik sat spillet.

- Jeg synes jo faktisk, at vores spil og hold hang sammen mod Hobro - trods det dårlige resultat. Vi havde bolden i 62 procent af tiden og havde dobbelt så mange afleveringer som dem, så det er ikke sammenligneligt med kampen her.

- Her var det et uroligt hold, der ikke præsterede. Det gjorde ondt at komme tidligt bagud, men jeg synes, vi fik samlet godt op på det til anden halvleg. Desværre begik vi så igen nogle forsvarsfejl, og det kostede os, siger Bech.

OB-målmand Mads Toppel leverede flere gode redninger i kampen, men det kunne han ikke bruge til ret meget.

- Jeg skal ikke gøre mig selv bedre end de andre. Vi er et hold, og jeg kan starte med mig selv. Ja, jeg havde nogle gode redninger, men det kan jeg ikke bruge til så meget.

- Jeg kunne måske godt have gjort noget ved det første mål, hvor jeg måske skulle have kommunikeret bedre med mit forsvar. Jeg kan starte med at sige, hvad jeg kan gøre for holdet, for det hjælper ikke at pege fingre.

- Jeg arbejder hver dag til træning for at komme ud af min modgang, og det tror jeg hver enkelt skal gøre. Ikke for sig selv, men for holdet. Vi skal rejse os som hold, siger Toppel.

/ritzau/