OB-træner forventer store ting af tilbagevendt nordmand

Espen Ruud er tilbage i OB, og den erfarne back fik en varm modtagelse af publikum i søndagens comebackkamp mod Sønderjyske.

Ruud spillede en solid kamp, og OB-træner Troels Bech er ikke i tvivl om, at den tilbagevendte nordmand bliver en vigtig spiller for fynboerne.

- Han kommer til at betyde meget for os. Han er en energiindsprøjtning til holdet. Man kan sige, at han bare fortsætter, hvor han slap. Han var aggressiv i duellerne og meget dynamisk på kanten, hvor han lagde nogle fine indlæg, siger Troels Bech.

- Hvis han kan gøre det så godt som mod Sønderjyske uden at have spillet kampe i flere måneder, så kan det godt gå hen at blive helt fint. Jeg har store forventninger til ham, lyder det fra OB-træneren.

Espen Ruud havde kontraktudløb efter sidste sæson og var egentlig på jagt efter en ny klub, men han var ikke tilfreds med de tilbud, der dukkede op hen over sommeren.

Derfor tager han altså en ny tørn i Odense, hvor han kender det hele.

- Efter nogle måneders pause fra fodbolden, tænkte jeg, at jeg måtte tilbage på banen igen. Jeg har haft nogle gode sæsoner i Odense, så det er helt naturligt for mig at være tilbage igen.

- Jeg er glad for at spille og håber, jeg kan bidrage positivt til den svære periode, OB har lige nu, siger Espen Ruud.

Ruud har mulighed for at komme i kamp igen på onsdag, når OB møder Brønshøj i pokalturneringen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip