OB-træner i Brøndby: Et stort og snævert point

OB var spillemæssigt væk i 85 minutter i søndagens superliga-besøg hos Brøndby, men hev sig alligevel op til sidst og fandt et udligningsmål i overtiden frem, hvilket var 1-1 og et point værd.

Det var stik mod spil og chancer, erkender man blankt hos fynboerne.

- Det var et stort point. Man kan også sige, det var et snævert point, fordi vi var så langt nede i sækken, som vi var, så længe i kampen, siger OB-træner Troels Bech og tilføjer:

- Men det er også et stort point, fordi vi kan bygge videre på det med det, som pointet nu fodrer vores moral. For det er moral og en forstærket indsats, der til sidst gav os pointet.

Generelt er Bech dog utilfreds med sit holds spillemæssige indsats.

- Jeg er vældig utilfreds med første halvleg, og vi kan vel kun være tilfreds med anden halvleg, hvis vi vælger at se starten som grundstenen til slutningen af kampen.

- Men vi havde flere afslutninger end Brøndby i anden halvleg, og det trængte vi også til efter en første halvleg, hvor vi vel knap havde én afslutning.

Offensivspilleren Emil Larsen vil godt være med til at kalde 1-1-resultatet for tyveri.

- Det var lidt ufortjent, for vi spillede ikke nogen god kamp. Vi var dårlige på bolden, men arbejdede pointet hjem, og det kan vi godt tage med videre.

- Man kan godt kalde det tyveri, for vi kunne sagtens have tabt. Vi kunne også have tabt med flere mål. Brøndby har grund til at være utilfredse, men vi er selvfølgelig glade for vores point, siger Larsen.

OB har to point efter fire runder i Superligaen og møder næste gang Randers FC på udebane. /ritzau/

 

Dagens Gossip