OB-træner om personlige fejl: Vi spillede naivt

Både træner Lars Søndergaard og kollega Kent Nielsen havde grund til at rive sig i håret, da AaB og OB mandag aften spillede 2-2 i Alka Superligaen.

Kampen var nemlig præget af utallige personlige fejl hos begge hold, og fejlene førte til tre ud af kampens fire mål.

Især OB viste i første halvleg rystende usikkerhed i opspillet fra defensiven, og det gik ikke ubemærket hen hos klubbens træner Kent Nielsen.

- Jeg sad og tænkte, at det ikke kunne blive ved. Vi kunne ikke blive ved med at begå den samme fejl igen og igen. Det blev alt for underholdende, siger OB-træneren.

- Vi spillede naivt, og vi var blevet slagtet på omstillinger, hvis ikke vi havde fået det ændret. Vi forsøgte for meget og var overambitiøse.

OB fik minimeret antallet af fejl i anden halvleg og endte med at hente et enkelt point i Aalborg. Fynboerne er dog stadig uden sejr efter sæsonens tre kampe.

- Vi kunne godt have tænkte os nogle flere point, men vi har stadig troen på, at vi kan komme med i top-seks. Det kræver selvfølgelig også point, siger Kent Nielsen.

OB var dog ikke ene om at levere personlige fejl mandag aften på Nordjyske Arena.

AaB havde i flere perioder af kampen svært ved at få kombinationsspillet til at flyde, og det var også en fejl på midten af banen, der resulterede OB's første scoring.

- Vi smed boldene for let væk især i anden halvleg, hvor vi skulle have sat spillet bedre. Der var for mange personlige fejl, siger træner Lars Søndergaard.

- Begge hold blev fanget i småspillet, så der kom mange omstillinger fra begge sider. Det var en ekstrem underholdende kamp med højt tempo, siger han.

AaB har efter tre kampe hentet fem point, mens OB har samlet tre point sammen efter tre uafgjorte resultater.

/ritzau/

 

Dagens Gossip