OB-træner: Sønderjyske er sæsonens store overraskelse

24/09/2015 18:45

admin

Nyheder

Mest læste i dag

OB måtte tirsdag aften se sig besejret af Fredericia fra 1. division, som med en 2-1-sejr sendte superligamandskabet ud af DBU Pokalen.

Fredag aften gælder det så mødet med Sønderjyske i Alka Superligaen, og her forventer OB-træner Kent Nielsen en fysisk og taktisk opgave mod det hold, han betragter som ligaens store overraskelse i denne sæson.

- Sønderjyske er en af sæsonens store overraskelser. På trods af en del ændringer i spillertruppen og på trænerposten har de fundet sammen til et stærkt kollektiv, som er meget afklaret med den direkte spillestil med hurtige omstillinger og længere bolde, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

OB hentede i weekenden tre point mod Viborg, som blev besejret 2-0, og odenseanerne ligger før fredagens kamp i midten af ligaen med 13 point, mens Sønderjyske ligger to pladser højere oppe med 15 point.

Hos OB kunne Mohamed El Makrini og Anders K. Jacobsen ikke træne fuldt med torsdag, og de er derfor ikke med i truppen mod Sønderjyske, hvor Kent Nielsen håber at kunne hente yderligere point.

- De giver ikke ret meget plads til modstanderen at spille i, fordi de er så godt organiseret på banen. Men jeg håber på en tæt kamp mod det hold, der i mine øjne er ligaens største overraskelse indtil videre.

- På det mentale plan er vi helt klar til kampen, og vores fokus har været meget på at få restitueret og forberedt os ordentligt til kampen i Haderslev, siger Kent Nielsen.

/ritzau/