OB-træner: Vi burde have vundet kampen

Troels Bechs OB-tropper fik lørdag aften kæmpet sig ud af point-tørken i et livligt og chancerigt opgør, der endte 1-1 hjemme mod de forsvarende danske mestre fra AaB. Kampen burde dog være endt med tre point til OB, mener Troels Bech.

OB-træneren var i hvert fald ikke i tvivl om, at kampen kunne have kastet mere end ét point af sig i fynboernes favør.

- Nu skal jeg huske, at der er et dårligere alternativ, men jeg synes godt, vi kunne have vundet kampen. Særligt på baggrund af den første halvleg, vi leverer.

- I anden halvleg var AaB bedre end os, så vi skulle have været mere effektive i kampens indledning, siger Troels Bech.

Han peger på, at anden halvleg var skyld i, at fynboerne ikke fik mere med fra kampen.

- Vi var i perioder af anden halvleg presset for langt tilbage på banen. Vi manglede aggressiviteten i nærkampene fra første halvleg, og derfor fik vi ikke sat den samme mængde tacklinger ind i anden halvleg, siger Troels Bech.

Træneren så dog en masse lyspunkter ved sit mandskabs præstation, der ellers spillede sløvt i sidste runde mod FC Vestsjælland. OB-spillet bød på mange kontramuligheder og skudforsøg i begge halvlege.

- Vi producerede rigtig mange skud på mål. Det er et skridt i den rigtige retning, at vi kom frem til så mange skudforsøg, siger Troels Bech.

OB møder Brøndby på udebane i næste spillerunde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip