OB-træner: Vi har skabt en velafbalanceret trup

Med en solid forstærkning til hver kæde er fodboldklubben OB lige nu ikke på jagt efter flere nye spillere.

OB har hentet forsvarsspilleren Kasper Larsen, den hollandske midtbanespiller Mohamed El Makrini samt angriberen Rasmus Festersen i sommerens transfervindue.

Og det er den nyansatte OB-træner Kent Nielsen yderst tilfreds med.

- Med tilgangen af hollænderen, Kasper Larsen og Festersen synes vi nu, det ser ud til at være en velafbalanceret trup, så vi er positive og glade for sammensætningen, siger Kent Nielsen.

OB-træneren har nydt den første tid i sin nye klub efter skiftet fra AaB. Og han har især været glad for at se den gejst, der har været på træningsbanen.

- Alt i alt er det gået fint. De ved godt, hvem det er, der bestemmer. Så det har vi ikke behov for at bruge så meget energi på.

- Alle er meget entusiastiske og indstillede på at arbejde hårdt. Det har været en kort ferie, men det er også en kort opstart, vi har. Der har været vilje og energi til at ville forbedre sig, siger han.

Eneste minus har været, at kantspilleren Emil Larsen har været hæmmet af en lårskade, som dog ikke skulle gå ud over sæsonstarten.

- Emil Larsen har haft lidt problemer med forsiden af sit lår, men ellers har alle andre trænet igennem, og det er positivt.

- Vi skal i træningslejr på onsdag, og jeg håber, at Emil Larsen kan deltage i holdtræningen inden da, siger Kent Nielsen.

OB rejser på træningslejr i Sverige på onsdag, hvor holdet skal møde Nottingham Forest onsdag aften. Turen slutter på søndag med endnu en træningskamp mod Ängelholms FF.

/ritzau/

 

Dagens Gossip