OB-træner vil drille FC Midtjylland igen

Fredag aften er OB på besøg hos FC Midtjylland. Og det er en kamp, hvor OB's cheftræner Troels Bech ser frem til at prøve kræfter med Superligaens aktuelle tophold.

- FC Midtjylland har mange gennembrudsstærke spillere med god fart. De har også en del dygtige headere, og derfor er det ofte sådan, at man tænker på forhånd, at der er meget, vi skal holde øje med.

- Men vi har en god fornemmelse i OB efter sidste sæsons kampe mod dem, og vi har god grund til at tro på, at der kommer muligheder, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

OB-træneren henviser blandt andet til den seneste kamp i Herning, som OB vandt med 2-0.

- Vi skal bruge ekstra opmærksomhed og opbakning på de spillere, der kommer i en-mod-en situationer. Vi skal være dygtige i duelspillet, og vi skal se, om vi kan matche dem i hovedspillet, fortæller Troels Bech.

I sidste sæson vandt OB to gange og spillede en enkelt uafgjort i kampene mod FCM, og en af de vigtige årsager til de syv point mod FCM var, at OB var godt forberedt på midtjydernes styrker og svagheder.

- Vi skal huske, at deres styrker ikke må overskygge, at de også har nogle udfordringer.

- Det, vi er lykkedes med i tidligere kampe mod dem, er, at vi med tempo i vores eget spil har kunnet udnytte, at FCM's dygtige offensivspillere ofte er så dygtige offensivt, at de er blevet valgt på trods af, at de ikke er så stærke defensivt.

- Det betyder, at der kan komme omstillinger og muligheder på den måde, og det vil med al sandsynlighed også ske fredag, siger Troels Bech.

OB må undvære en erfaren trio i form af Daniel Høegh, Rasmus Falk og Mads Toppel. Og det betyder, at der skal tænkes alternativt.

- Jeg vælger ikke at se det som et svækket OB-hold, men at se det som et fornyet og friskt OB-hold, lyder det fra Troels Bech.

/ritzau/

 

Dagens Gossip