OB: Vi accepterer ikke Emil Larsens kritik af fansene

Skrevet af admin

08/04/2015

Mest læste i dag

Efter OB's 1-2-nederlag hjemme til FC Vestsjælland tirsdag aften udtrykte Emil Larsen, at han og fynboernes fans har et dårligt forhold til hinanden.

- De kan ikke lide mig, og jeg kan ikke lide dem, sagde Emil Larsen.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen har onsdag middag holdt møde med Emil Larsen og cheftræner Ove Pedersen om udtalelsen, som har vakt vrede blandt OB's fans.

- Det er klart, at vi som klub ikke kan acceptere, at en spiller siger, at han ikke kan lide vores fans, og derfor har vi haft en snak med Emil i dag for at finde frem til, hvad der var årsag til hans udtalelse.

- Vi har haft en fornuftig dialog, og vi kan forstå, at Emil ikke har haft i sinde at tale om klubbens fans generelt, men at han var træt af, at der var nogle enkelte, der var på nakken af ham undervejs i kampen, siger Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Ligesom alle andre spillere må Emil acceptere, at fansene har en holdning til ham, til holdet og til klubben, og så må han bruge sine kræfter og sit fokus på at spille så godt som overhovedet muligt.

- Fansene er en vigtig del af klubben, og de har været fantastiske til at bakke holdet op - også i de perioder, hvor det ikke er gået så godt.

- Vi er kede af, at der blandt vores mange loyale og fantastiske fans er nogle, der er på nakken af enkelte spillere, for det er hverken godt for holdet eller for den enkelte spiller.

- Men det betyder ikke, at det er i orden at komme med den type kommentarer, som Emil kom med i går, siger sportsdirektøren.

Emil Larsen understreger, at hans kommentar ikke var møntet på alle OB's fans.

- Det er vigtigt for mig at sige, at min kommentar efter kampen ikke var rettet mod alle fans, men mod dem, der sviner mig til undervejs i kampen.

- Det er dem, jeg hentyder til, for jeg ville håbe, at tilskuerne ville lægge energi i at støtte holdet frem for at svine mig til. Vi har brug for det i den situation, som vi er i, siger Emil Larsen.

- Jeg er den, der er allermest irriteret over, hvordan det går for mig personligt, og jeg kan godt forstå, at folk er utilfredse med, at jeg ikke præsterer på det niveau, jeg kan.

- Der er ikke noget, jeg hellere vil end at finde tilbage til mit topniveau, og der har jeg brug for, at fansene hjælper mig frem for at være imod mig, siger OB-profilen.

OB har ikke yderligere kommentarer til sagen.

/ritzau/