Obama sender hilsen til Kardashian-par

Realitypersonligheden og modellen Kendall Jenner var lørdag aften inviteret på fint besøg i Det Hvide Hus, hvor hun skulle deltage i den årlige "White House Correspondents' Dinner" med ingen ringere end selveste præsident Barack Obama.

Og selv om den kendte model sjældent bliver befippet over at møde andre kendte, så var præsidenten en særlig undtagelse, fortalte hun efterfølgende til People Magazine.

Da hun mødte den amerikanske præsident, havde han dog også en lille anmodning til hende.

- Han var sådan: "Hils Kim og Kanye (Kim Kardashian og Kanye West red.), og jeg var sådan: "Okay", lød det fra Kendall Jenner, der er halvlillesøster til de berømte Kardashian-søskende.

Men det var ikke kun den 20-årige stjerne, som havde bidt mærke i mødet mellem hende og den amerikanske præsident. I hvert fald nævnte præsidenten hende senere på aftenen i sin tale.

- Kendall Jenner er her også. Vi havde en chance for at mødes backstage, og hun virker til at være en meget sød, ung dame. Jeg er ikke helt sikker på, hvad hun laver, men jeg er blevet fortalt, at min Twitter-omtale er på vej til at gå igennem loftet, lød det fra Barack Obama ifølge People Magazine.

"White House Correspondents' Dinner" er en tilbagevendende årlig begivenhed, som afholdes den sidste lørdag i april. Arrangementet samler folk fra den politiske elite, kendte og folk fra mediebranchen.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip