Obama vil have familie-tatovering med døtrene

Barack Obama er klar på at få matchende tatoveringer med sin kone, Michelle, og parrets to døtre. I hvert fald hvis det er det, der skal til, for at afskrække døtrene fra at få sprøjtet blæk under huden.

Det skriver Female First. 

Sammen med Michelle har han indgået en pagt i forsøg på at reducere det seje udtryk, der er forbundet med tatoveringer. Parret vil kort fortalt afskrække teenagedøtrene, Malia og Sascha, fra at følge trenden.

- Vi vil gøre enhver tatovering mindre cool. Michelle og jeg vil være der med det samme, og vi vil offentliggøre billeder af den, så alle kan se, at vi har matchende tatoveringer. Jeg er sikker på, at det vil virke temmelig afskrækkende på både Malia og Sascha, jokede Obama, da han torsdag gæstede Ellen DeGeneres talkshow.

I samme talkshow indrømmede præsidenten i øvrigt, at han er stor fan af den politiske dramaserie "House Of Cards", selv om han insisterer på, at virkelighedens liv i Det Hvide Hus er langt fra seriens højspændte drama.

- Sandheden er, at det meste af min dag går med møder. Her lytter jeg til en hel masse folk i grå jakkesæt, der fortæller en masse ting, som ikke ville egne sig specielt godt til tv. Der er altså ikke meget dans i mødelokalet, indrømmer han over for den populære talkshowvært Ellen DeGeneres.

Newspaq

 

Dagens Gossip