Obamas våbenlov hænger i en tynd tråd

Skrevet af admin

19/03/2013
Den demokratiske flertalsleder i Senatet, Harry Reid, siger, at færre end 40 af de 100 senatorer vil bakke op om et forbud mod angrebsvåben af den type, som også bruges i militæret. For at få et forbud igennem skal et flertal af senatsmedlemmerne stemme for, og selv om Obamas eget parti har flertal i Senatet, ser det altså sort ud for Obama.Han tog initiativ til et forbud efter massakren på en skole i delstaten Connecticut 14. december sidste år, hvor en ung mand skød og dræbte 20 mindre børn og seks voksne samt sin egen mor med et automatvåben.BNB

Mest læste i dag

Den demokratiske flertalsleder i Senatet, Harry Reid, siger, at færre end 40 af de 100 senatorer vil bakke op om et forbud mod angrebsvåben af den type, som også bruges i militæret. For at få et forbud igennem skal et flertal af senatsmedlemmerne stemme for, og selv om Obamas eget parti har flertal i Senatet, ser det altså sort ud for Obama.

Han tog initiativ til et forbud efter massakren på en skole i delstaten Connecticut 14. december sidste år, hvor en ung mand skød og dræbte 20 mindre børn og seks voksne samt sin egen mor med et automatvåben.

BNB