Obamas våbenlov hænger i en tynd tråd

Skrevet af admin

19/03/2013
Den demokratiske flertalsleder i Senatet, Harry Reid, siger, at færre end 40 af de 100 senatorer vil bakke op om et forbud mod angrebsvåben af den type, som også bruges i militæret. For at få et forbud igennem skal et flertal af senatsmedlemmerne stemme for, og selv om Obamas eget parti har flertal i Senatet, ser det altså sort ud for Obama.Han tog initiativ til et forbud efter massakren på en skole i delstaten Connecticut 14. december sidste år, hvor en ung mand skød og dræbte 20 mindre børn og seks voksne samt sin egen mor med et automatvåben.BNB

Dagens topnyheder

Den demokratiske flertalsleder i Senatet, Harry Reid, siger, at færre end 40 af de 100 senatorer vil bakke op om et forbud mod angrebsvåben af den type, som også bruges i militæret. For at få et forbud igennem skal et flertal af senatsmedlemmerne stemme for, og selv om Obamas eget parti har flertal i Senatet, ser det altså sort ud for Obama.

Han tog initiativ til et forbud efter massakren på en skole i delstaten Connecticut 14. december sidste år, hvor en ung mand skød og dræbte 20 mindre børn og seks voksne samt sin egen mor med et automatvåben.

BNB