Obduktion bekræfter: Williams var ædru

Bag den smilende facade lå en årelang kamp med svær depression.

Ikke alle kendte til denne sandhed om den amerikanske komiker og skuespiller Robin Williams. Men hans til tider noget anstrengte forhold til alkohol og stoffer var efterhånden alment kendt, og det var da også rygter i den retning, der for alvor tog fart efter skuespillerens selvmord den 11. august i år. Særligt fordi han blot få måneder forinden igen havde været en tur forbi en afvænningsklinik.

Williams' blod gemte dog på dødstidspunktet på en helt anden hemmelighed, som han ifølge sin efterladte enkefrue ikke var klar til at dele med offentligheden.

Det beskriver den endelige obduktionsrapport ifølge Billboard.

Rapporten, som er udarbejdet af retsmedicinske eksperter i Marin County, Californien, slår først og fremmest fast, at det var iltmangel som følge af hængning, der tog livet af den elskede komiker.

Det er omstændigheder, som det lokale politi i den afdøde Williams' hjemby, Paradise Cay, allerede har afsløret. Men nye detaljer fra rapporten maner samtidig alle rygter om et tilbagefald til alkoholisme og stofmisbrug i jorden.

På dødstidspunktet havde Williams nemlig kun antidepressiver, koffein og lægemidlet levodopa i blodet - sidstnævnte var medicin mod den Parkinsons-diagnose, som den i forvejen plagede skuespiller fik stillet kort før sin død. Han nåede dog aldrig selv at fortælle andre end sine allernærmeste om sygdommen.

Robin Williams blev 63 år og nåede blandt andet at vinde en Oscar for sin rolle i Matt Damons gennembrudsfilm "Good Will Hunting" i 1998.

Newspaq

 

Dagens Gossip