OB'ere jubler over sen udligning

Skrevet af admin

|

23/11/2013

Dagens topnyheder

Lørdag aften reddede nordmanden Espen Ruud lidt af æren for OB, da han i de døende sekunder af udekampen mod Randers FC fik banket bolden i netmaskerne og dermed udlignede til 1-1 for fynboerne.

Hovedpersonen var efterfølgende glad for, at OB'erne formåede at holde en høj moral gennem hele kampen, og at det i sidste ende udmøntede sig i et enkelt point.

- Til sidst kastede vi mange folk op i angrebet for at fremprovokere en løs chance. Jeg satsede på, at der ville komme en retur, og det kom der heldigvis også. Det blev så mig, der fik den afgørende chance, og heldigvis gik den i mål, siger Espen Ruud.

OB gik ind til lørdagens kamp mod Randers med en svækket selvtillid efter to nederlag i de foregående to kampe. Fynboerne var da også lykkelige over, at det lykkedes at afværge endnu et truende nederlag i sidste sekund.

OB-profilen Emil Larsen erkender, at spillet ikke var imponerende mod Randers, men han håber, den sene udligning kan skyde gang i de formsvage odenseanere.

- Spillet hang ikke rigtigt sammen for os i dag, og Randers dominerede os på mange punkter.

- Når det er sagt, så er der jo en kæmpe forskel på at stå med endnu et nederlag og så på at få det ene point. Det her kan forhåbentligt give os et boost frem mod kampen mod AGF i næste runde, hvor vi meget gerne skal have tre point på hjemmebane, siger Emil Larsen.

Kampen mod AGF bliver spillet søndag d. 1. december kl. 17.00.

/ritzau/