OB's hattrick-helt: Ikke en perfekt kamp

OB havde tabt de seneste fire udekampe i Alka Superligaen inden fredagens besøg hos FC Nordsjælland. For blot uge siden tabte fynboerne 0-4 til Sønderjyske, men i Farum formåede de i den grad at svare igen.

Godt nok kom OB tidligt i kampen bagud, men derefter så Kent Nielsens tropper sig ikke tilbage.

5-1 stod der på måltavlen i fynsk favør, da dommer Jens Maae blæste af efter 90 minutters fodboldunderholdning.

Kampens helt store oplevelse var Rasmus Festersen, der nettede tre gange for gæsterne.

- Målmæssigt var det godt, men jeg spillede ikke nogen perfekt kamp. Jeg ville gerne have været assisten til deres mål foruden. Det mål kom efter et dumt boldtab fra mig, siger Festersen.

- Men man kan ikke klage, når man scorer tre gange og vinder 5-1. Det var et meget vigtigt svar på de dårlige præstationer, vi har leveret på udebane på det seneste.

Festersen er med syv sæsonmål delt topscorer i Superligaen, men kampen om den titel tænker han ikke så meget på.

- Vi er stadig så tidligt i sæsonen, og jeg er trods alt kun på syv mål. Topscoreren skal nok op og score 15-18 mål i denne sæson, så der er langt endnu, siger Festersen.

Træner Kent Nielsen er ikke overraskende meget tilfreds med sit holds indsats i den overbevisende sejr.

- Det var en helstøbt indsats fra vores side. FC Nordsjælland var bedst det første kvarter i begge halvlege, men vi bed tænderne sammen og hængte på ved at spille med stor disciplin, siger Nielsen.

- Vi formåede at arbejde os ind i kampen, og fik vist både kompakt forsvarsspil og klinisk angrebsspil med gode scoringer.

OB er med sejren rykket op på femtepladsen i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip