Odense Bulldogs misser førstepladsen med klart nederlag

En overgang så Odense Bulldogs ud til at have kurs direkte mod at vinde grundspillet i den danske ishockeyliga, Metalligaen.

Men fynboerne har tilsyneladende tabt pusten og måtte lørdag aften notere det tredje nederlag i fire kampe, da Sønderjyske vandt en klar sejr på 4-1 i Odense.

Dermed forpassede odenseanerne muligheden for at komme tilbage på den førsteplads, holdet har siddet på i flere måneder. Odense er et point efter Blue Fox Herning, og bagfra kommer Sønderjyske buldrende.

Sønderjyderne bragte sig foran ved farlige Cory Quirk i første periode, og selv om Simon Grønvaldt udlignede i anden, bragte gæsterne sig hurtigt foran med både 2-1 og 3-1.

Opmuntret af 2.831 tilskuere kastede fynboerne alt frem i en sidste offensiv i slutfasen, men det resulterede blot i, at Nick Dineen 49 sekunder før tid kunne sende pucken i det tomme mål, da Odense havde erstattet målmanden med en ekstra markspiller.

Der mangler fem runder af grundspillet, og kampen om førstepladsen er nu blevet til en spændende trekamp mellem Herning, Odense og Sønderjyske, der har henholdsvis 63, 62 og 61 point.

Frederikshavn har på fjerdepladsen 58 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip