Odense skal arrangere Dansk Melodi Grand Prix

Elo Christoffersen

|

25/09/2013

Dagens topnyheder

Dansk Melodi Grand Prix skal afholdes i Arena Fyn i Odense. Det har DR offentliggjort. Desuden bliver de unges MGP 2014 også afholdt i eventyrets by.

Læs også: Så mange danskere fulgte med i Emmelies sejr

Lørdag den 8. marts bliver der spænding til bristepunktet ved Dansk Melodi Grand Prix, når hele Danmark skal beslutte, hvem der skal forsvare de danske farver på hjemmebane ved det store Eurovision-show i maj i København, og lørdag den 15. marts fyrer masser af seje piger og drenge den af ved et brag af en MGP-fest i det fynske.

- På Fyn holder vi af fest og farver, og vi glæder os til at invitere hele Danmark med til to eventyrlige begivenheder, der uden tvivl vil begejstre både børn og voksne. I Odense ser vi frem til, at byen, som har fostret adskillige grand prix-vindere gennem tiden, skal syde og boble af Grand Prix-stemning, siger borgmester i Odense Anker Boye.

Billeder & video: Emmelie de Forest vinder MGP 2013

Det er 20 år siden, at Dansk Melodi Grand Prix sidst blev afholdt i den fynske hovedstad. Sidste gang var i 1993, hvor Tommy Seebach løb af med sejren i Odense Kongrescenter med sangen ’Under stjernerne på himlen’, skriver DR i en pressemeddelelse.