Odense vinder mod Aalborg og tager føringen i ligaen

21/11/2014

Odenses ishockeyhold vandt fredag aften over Aalborg Pirates og cementerer dermed føringen i Metal Ligaen.

Det var ellers Aalborg, der kom bedst fra start med en scoring til 0-1 mod Odense Bulldogs, men med en holdindsats fik fynboerne vendt kampe til 4-1.

I kampens sidste seks minutter begyndte Aalborg dog at æde sig ind på Odense rent pointmæssigt, da der blev scoret to mål inden for tre minutter, men Odense formåede at holde jyderne fra fadet.

Sønderjyskes ishockeyhold satte førstepladsen over styr, da topholdet tabte 0-1 til Frederikshavn Whitehawks.

Dermed har de forsvarende danske mestre fra Sønderjyske 26 point for 14 kampe, mens Odense topper ligaen med 29 point efter 14 kampe.

Frederikshavn er nummer fire med 24 point efter 13 kampe.

Esbjerg Energy vandt hjemme 5-4 mod Unibet Stars Gentofte og er dermed nummer fem i ligaen med 22 point efter 14 kampe. Gentofte indtager sidstepladsen med 9 point efter 13 kampe.

Rungsted Ishockey ligger nummer syv med 18 point efter 15 kampe, efter at holdet tabte til Herlev Eagles med cifrene 3-4.

Herlev ligger andensidst med 15 point efter 14 kampe.