Øget omsætning sikrer AaB overskud

Selskabet bag fodboldklubben AaB, Aalborg Boldspilklub A/S, præsenterede fredag et overskud på 7,8 millioner kroner for første halvår af 2014.

Primære årsag er en øget indtjening, der er steget fra 34 millioner kroner for samme periode sidste år til 49,4 millioner kroner i første halvår af i år.

AaB meddeler i en børsmeddelelse, at det ikke har påvirket resultatet for første halvår, at klubben indgik forlig med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag.

Forventningerne til hele 2014 er nordjyderne blevet mere usikre på.

Tidligere var forventningen et overskud på 48 millioner kroner, nu justerer de til et mere usikkert estimat på 40-50 millioner kroner i overskud.

- Justeringen bygger på usikkerhed omkring provenuet fra Uefa vedrørende deltagelse i Uefa Europa League, hedder det i meddelelsen fra AaB.

AaB vandt i den forgangne sæson både det danske mesterskab og pokalturneringen. AaB har kvalificeret sig til Europa League-gruppespillet i denne sæson.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip