Øjenvidne til Schumacher-ulykke: Han kørte langsomt

Den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher kørte i et moderat tempo, da han forulykkede på ski i de franske alper for omkring en uge siden. Det siger et øjenvidne til det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel.

Den 35-årige tyske steward hævder, at han var ved at filme sin kæreste med sin smartphone, da han fangede det øjeblik, hvor Schumacher kørte galt og slog hovedet imod en sten. En hårdt kvæstet Schumacher har ligget i koma lige siden.

Ifølge øjenvidnet, som kontaktede Der Spiegel fredag, kørte Schumacher ned ad skibakken i et "roligt" tempo med "en maksimum hastighed på 20 kilometer i timen", lyder det.

I baggrunden af smartphone-videoen ses en skiløber, der kører ned ad en off piste-skibakke, inden han falder, skriver Der Spiegel.

Ifølge det tyske nyhedsmagasin vil øjenvidnet give videoen til de franske efterforskere, som forsøger at finde ud af, hvad der fik den tidligere motorsports-mester til at køre galt.

Schumacher stod på ski sammen med sin 14-årige søn og nogle venner, da han styrtede i Meribel i de franske alper. Tyskeren slog hovedet i det voldsomme styrt, hvor hans hjelm flækkede.

Formel 1-køreren er blevet opereret flere gange - blandt andet har lægerne fjernet en svulstlignende blodsamling i hjernen.

Schumacher blev verdensmester i Formel 1 i 1994 og 1995 med Benetton, mens han fra 2000 til 2004 vandt VM-titlen fem gange i træk med Ferrari.

Han indstillede endegyldigt sin karriere for et år siden. Han blev 45 år 3. januar og har to teenagebørn med hustruen Corinna.

/ritzau/

 

Dagens Gossip