Østeuropæere arbejdede under sløje forhold hos Uffe Holm

En albansk mand har fået en bøde på 600 kroner og er smidt ud af landet, efter politiet mandag i sidste uge var på besøg på komikeren Uffe Holms landsted ved Fredensborg i Nordsjælland. Man fandt ca. ti østeuropæere, der arbejdede under dårlige forhold på ejendommen, der er ved at blive renoveret, skriver Fagbladet 3F.

- Det står ikke helt klart, hvem der er arbejdsgiver og skal have en bøde, som under skærpende omstændigheder er på 20.000 kroner, siger vicepolitikommissær Preben Maack Andersen til 3F.

Læs også: Le Gammeltoft røg først: Se alle billederne fra Vild med Dans

Tv-seere kunne i fredags se ejendommen, hvor ulovlighederne skal have fundet sted. Det var nemlig her, Uffe Holm skulle møde sin Vild med dans-partner Karina Frimodt.

Præcis hvilke kritisable forhold arbejderne har arbejdet under, er uvist. Dog skulle der ikke være indbetalt til pension og feriepenge. Arbejstilsynet er ved at se nærmere på to udenlandske firmaer i forbindelse med sagen.

Uffe Holms hustru, Malene Holm, nægter, at parret kendte til de ulovlige forhold.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi har entreret med en entreprenør med dansk cvr-nummer, som vi stoler på har orden i tingene. Jeg ved intet om, at politiet har været her, siger Malene Holm.

De har eget ejendommen med tilhørende juletræsplantage siden 2011. Uffe Holm købte den sammen med investoren Jesper Brunander til godt 10,3 millioner kroner.

 

Dagens Gossip