Øv! Stjerne fra 'Årgang 0' tager en pause fra programmet

Den populære tv-dokumentar 'Årgang 0' bliver i den nye sæson uden en af hovedpersonerne, efter at Emma og hendes familie fra Tarm har valgt at holde pause fra programmet på ubestemt tid. Familien mangler tid og overskud til at deltage i den nye sæson. 

Læs også: Mobbede børn bliver mobbede voksne

- Det er en beslutning, vi har taget som familie. Vi har simpelthen ikke det nødvendige overskud lige nu. Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af 'Årgang 0'-fortællingen, men vi trænger til en pause. Det er ikke et definitivt farvel, og vi regner helt bestemt med at vende tilbage, siger Emmas far, Poul-Erik til Tv2.dk

Familien har været med siden starten, og de er ikke de første, der vælger at trække stikket. i 2007 trak Mathilde og hendes familie sig fra serien, hvor de blev afløst af Christian fra Aarhus, der stadig er med i dag. 

Tidligere har Rachel frabedt sig at blive filmet, mens hun er på efterskole, og Tv2 har derfor kun kunne filme hende i andre situationer. 

Læs også: Derfor dropper Rachel fra 'Årgang 0' folkeskolen

Afbuddet ærgrer Tv2, der dog håber, at familien en dag vender tilbage. 

- Vi håber selvfølgelig, at de vender tilbage på et senere tidspunkt. Både TV 2 og danskerne holder så meget af 'Årgang 0', fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie. Emma og hendes familie har givet os så meget af dem selv, og så er det helt forståeligt, at de har behov for en pause, siger Tv2 redaktør, Mette Heiberg. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip