Officielt: Alka bliver superliga-sponsor

Forsikringsselskabet Alka er blevet præsenteret som ny navne- og hovedsponsor for Superligaen - landets bedste fodboldrække.

Fra 1. januar 2015 og de kommende tre et halvt år kommer ligaen officielt til at hedde Alka Superliga. Derefter er der mulighed for at forlænge aftalen med et til tre år. Alka smider 12 millioner kroner årligt i sponsoratet.

Siden sæsonen 2010/2011 har landets bedste fodboldrække bare heddet Superligaen. Tidligere har Coca-Cola, Faxe Kondi og SAS været navne- og hovedsponsor for Superligaen, der har eksisteret siden 1991. Inden 1991 blev landets bedste fodboldrække kaldt 1. division.

De seneste år har Divisionsforeningen lagt vægt på at brande navnet "Superligaen". Derfor var det også vigtigt at beholde Superligaen i ligaens navn, siger Claus Thomsen, direktør i Superligaen A/S.

- Der var et stort ønske at beholde Superliga i navnet. Superliga er så etableret et brand, og det brand kan bidrage med mere værdi for Alka, end hvis ligaen blot skulle hedde Alka Ligaen, siger Claus Thomsen.

Han kalder dagen for en stor en af slagsen for Superligaen og ligaens 12 klubber. Det er ifølge ham den største enkeltstående aftale i Superligaens historie.

- Vi er glade for at have lavet en aftale med et selskab, der kan og vil bidrage til dansk fodbolds bedste række. Det er også en stor aftale for alle, der elsker at gå på stadion og se fodbold eller elsker at tænde tv'et og se fodbold.

- Det handler om stabilitet og udvikling til glæde for fodboldfans, siger Claus Thomsen.

Hos Alka er glæden ligeledes stor. Jacob Spangenberg, underdirektør for salg- og marketing hos Alka, siger:

- Vi er stolt over at være navnesponsor. Aftalen giver os øget mediebevågenhed, og det er en effektiv platform til at nå ud til kunder og kommende kunder.

- Det er også en platform, der rammer vores kunder lige i øjenhøjde. Det er også en aftale, der styrker vores forretning og giver os øget kendskab til markedet. Vi glæder os meget til samarbejdet de næste tre og et halvt år, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip