Officielt: Amartey får kontrakt hos Leicester til 2020

Skrevet af admin

22/01/2016

Dagens topnyheder

Premier League-klubben Leicester bekræftede fredag, at handlen med FC Københavns Daniel Amartey er på plads. 21-årige Amartey har fået en kontrakt frem til sommeren 2020.

De sidste detaljer i salget af Amartey til Leicester, som også råder over den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel, faldt først på plads, efter at alle engelske instanser havde godkendt handlen.

- Det er en stor glæde at skifte til Leicester. Jeg ved, at klubben har været interesseret i at hente mig i noget tid, og det var en af årsagerne til, at jeg ville hertil, siger Amartey til Leicesters hjemmeside.

Over hele Europa snakker folk om Leicester, og om hvor godt klubben gør det i Premier League. Holdet spiller spændende offensiv fodbold, og jeg ser frem til at være en del af det, siger han.

Også FCK meldte fredag ud, at handlen nu endegyldigt var i hus, og Amartey takker alle i klubben for den tid, han var der.

- Jeg har haft det fantastisk godt i FC København, hvor jeg har udviklet mig meget som spiller og menneske. Klubben har vist mig stor tillid, og mine holdkammerater har hjulpet mig hver eneste dag, ligesom fansene altid har behandlet mig helt utroligt godt.

- Det vil jeg altid været taknemmelig for og tænke tilbage på med glæde. Der er ingen tvivl om, at jeg skylder FCK meget og takker for, at jeg nu får chancen for at tage det næste skridt i min karriere, siger Amartey.

Alle i FC København ønsker samtidig Amartey held og lykke og takker for hans indsats for klubben.

Amartey trænede fredag med Leicester for første gang. Leicester møder lørdag Stoke i Premier League.

/ritzau/