Officielt: Bendtners konkurrent er væk

Bundesligaklubben Wolfsburg siger farvel til angriberen Ivica Olic, som rejser til Hamburg.

Det har været et vedvarende rygte i et par dage, og fredag blev det officielt meddelt fra både Nicklas Bendtners klub Wolfsburg og Hamburger SV, som overtager angriberen.

Ivica Olic forlader klubben øjeblikkeligt, og Wolfsburgs manager Klaus Allofs slår i en meddelelse på klubbens hjemmeside fast, at han nu forventer, at den danske landsholdsangriber tager et skridt op.

- Vi har to gode angribere, som vi har absolut tillid til. Jeg er sikker på, at de vil gribe deres chance, siger Klaus Allofs.

Den anden angriber, han hentyder til, er hollænderen Bas Dost.

Ivica Olic vender tilbage til HSV, hvor han spillede fra januar 2007 til juli 2009. Det gør han, selv om Klaus Allofs tidligere i denne uge afviste, at det ville ske.

- Da han kom til os med sit ønske, gjorde vi det klart for ham, at han var en meget vigtig spiller for os, og at vi regnede med ham i resten af sæsonen.

- Ønsket var dog så stort, at vi har efterkommet det, siger manageren videre.

Wolfsburg, som er nummer to i Bundesligaen, tager hul på forårssæsonen fredag aften med et topopgør mod nummer et, Bayern München.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip