Officielt: Damgaard-brødre skifter til HSV og Magdeburg

Tidligere mandag kunne Team Tvis Holstebro fortælle, at man havde solgt brødrene Allan og Michael Damgaard til udenlandske klubber.

Nu bekræfter Bundesligaklubberne HSV Handball og SC Magdeburg på sine hjemmesider, at klubberne hver især har sikret sig en af brødrene.

HSV får fornøjelsen af 29-årige Allan Damgaard, der til klubbens hjemmeside kalder det et drømmeskifte.

- Lige siden jeg var nede og se en kamp mod Flensburg i Hamburg, har jeg drømt om at spille her på et tidspunkt. Da henvendelsen fra HSV kom, bad jeg derfor Holstebro om ikke at stå i vejen for et skifte, siger Allan Damgaard.

Også HSV-direktør Christian Fitzek glæder sig over tilgangen af den højrehåndede danske playmaker.

- Med Kentin Mahé har vi en ung og meget kreativ playmaker. Allan er en erfaren og klassisk playmaker. Filosofien fra den nye træner er at have forskellige typer på alle positioner for dermed at give modstanderne forskellige udfordringer.

- Vi er glade og stolte over, at Allan har valgt for os, siger Christian Fitzek.

I HSV bliver Allan Damgaard kollega med Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen.

Også i Magdeburg er man glade for at få endnu en dansker på holdet. I forvejen råder klubben over målmand Jannick Green og stregspilleren Jacob Bagersted.

- Vi er meget tilfredse med, at vi har indgået en aftale med Michael Damgaard. Med Finn Lemke og Michael Damgaard har vi i den kommende sæson to målfarlige, men forskellige typer på venstreback.

- Michael er meget dynamisk og har store individuelle kvaliteter. Det har han vist i den danske liga, i europæiske kampe og på det danske landshold i løbet af det seneste år, siger sportschef Steffen Stiebler til Magdeburgs hjemmeside.

Michael Damgaards kontrakt løber frem til 2017, oplyser Magdeburg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip