Officielt: Espen Ruud vender tilbage i OB-trøjen

Superligaen-klubben OB har skrevet kontrakt med norske Espen Ruud frem til årsskiftet, meddeler fynboerne i en pressemeddelelse.

Højrebacken spillede i OB indtil i sommer, hvor han havde havde kontraktudløb og søgte nye udfordringer.

Men det lykkedes ikke Ruud at finde en ny klub, og nu er den 30-årige nordmand tilbage i kendte omgivelser på en korttidskontrakt.

- Vi glæder os over, at Espen Ruud har lyst til at tage endnu en tjans i den stribede trøje. Vi har haft stor glæde af Espen i mange år og har kunnet følge den store udvikling, som han har gennemgået.

- Han er en offensiv spiller, som både formår at sætte sig selv og sine medspillere rigtig flot i scene, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

Ruud kom til OB i 2008 og udviklede sig til at blive en af profilerne hos Odense-holdet. Også cheftræner Troels Bech byder Ruud velkommen tilbage i truppen:

- Espen er en dygtig spiller og har været en af de bærende kræfter på holdet, og så kender han vores spil og det, vi står for i OB. Tilgangen af Espen vil helt bestemt være en forstærkning til vores defensiv.

- Vi har en ung trup, som kun vil blive endnu stærkere af tilgangen af en rutineret spiller som Espen. Han kan bidrage med sin store erfaring, som vil give holdet noget mere tyngde, siger Troels Bech.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip