Officielt: Jan Pytlick får job i storklub

Den mangeårige danske landstræner for kvindelandsholdet i håndbold Jan Pytlick har igen fået job i håndboldens verden.

Den makedonske storklub WHC Vardar bekræfter på sin hjemmeside, at den tilknytter Jan Pytlick til klubbens tekniske stab.

Pytlick skal blandt andet forberede kvindeholdet til opgaverne i Champions League, lyder det.

Han kan se frem til at sparre med cheftræner Indira Kastratović.

- Vardar Skopje er en af de helt store klubber på den europæiske scene. Klubben har for mig stået højt på listen over de steder, jeg gerne ville fortsætte min trænerkarriere.

- Derfor er jeg ekstremt glad for, at det nu er faldet på plads, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse fra People In Sport.

Tidligere på året havde en anden dansk træner Kim Rasmussen en lignende stilling i klubben, men han blev fyret efter kort tid.

47-årige Pytlick oplevede også at blive sagt op. Det skete ovenpå den skuffende EM-slutrunde i december i Kroatien og Ungarn, hvor Danmark blot blev nummer otte.

Siden har Pytlick også været sat i forbindelse med jobbet som træner i norske Storhamar.

WHC Vardar er kendt som en magtfaktor i europæisk håndbold og er stadig i spil til et godt resultat i Champions League i denne sæson.

- Klubben har både holdet og faciliteterne til at kunne vinde Champions League. Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang med at arbejde med holdet og spillerne, så vi sammen kan indfri vores fælles ambition om at vinde Champions League, siger Pytlick.

Han har indgået en toårig kontrakt, der er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

/ritzau/

 

Dagens Gossip