Officielt: Jesper Jensen bliver ny Aalborg-træner

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

Aalborg Håndbold har sat navn på afløseren for træner Nikolaj Jacobsen, som til sommer forlader de forsvarende danske mestre på herresiden til fordel for Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

Det bliver den tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen, der overtager posten, hvilket også blev nævnt i flere medier allerede tirsdag. Han får en treårig kontrakt.

- Jeg har store ambitioner som træner og glæder mig til at træne en topklub som Aalborg Håndbold. Jeg glæder mig til at kunne at overføre mine mange erfaringer som spiller til holdet.

- Vi skal fortsat være med helt i toppen af ligaen, og jeg satser også på, at vi skal spille europæisk håndbold næste sæson, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

36-årige Jesper Jensen stoppede på topplan i Skjern efter sidste sæson. Han har de seneste måneder afprøvet sine trænerevner i Dame Håndbold Ligaen, hvor han i øjeblikket står i spidsen for Vejen EH.

Aalborg-direktør Jan Larsen er mere end tilfreds med ansættelsen.

- Jesper Jensen har hele tiden været vort førstevalg som afløser for Nikolaj Jacobsen, og jeg er meget tilfreds med at kunne være præsentere ham som ny cheftræner.

- Han er en vindertype og en træner, der har prøvet hele gamet på sin egen krop. Det giver respekt i truppen. Han er vant til at være leder og er lige så ambitiøs som træner, som han var som spiller.

- Vi glæder os over at give stafetten videre til endnu en af landets dygtige unge trænere, siger Jan Larsen.

/ritzau/