Og barnets navn er ..

Åh alle disse navne og ikke mindst diskussioner, der kan være inden barnet døbes. Det er ikke nemt at blive enige om et navn.
Den nye motorvej mellem Aarhus og Herning er ikke nogen undtagelse. Der har været utallige møder og diskussioner undervejs, men nu er der endelig et navn klar. Faktisk er der tale om to navne og et vaskeægte kompromis fra de involverede partere.

Borgmestrene fra Silkeborg og Herning samt repræsentanter fra Aarhus, Skanderborg, Ikast-Brande og Vejdirektoratet var så uenige, at de havde bedt ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen, som er den øverste myndighed på området, om at afgøre uenigheden om vejnavnet. På mødet fredag præsenterede ministeren en kompromisløsning, som alle kunne tilslutte sig.

Motorvejstrækningen mellem Aarhus og Herning skal hedde Herningmotorvejen fra Aarhus til Låsby, Silkeborgmotorvejen igennem Silkeborg og Herningmotorvejen igen fra Funder til Herning.

- Det er det bedste i politik, når det lykkes at finde et kompromis, hvor alle er tilfredse. Løsningen betyder, at de dele af vejen, der allerede er i brug, beholder deres navn, og samtidig har vi kunnet efterkomme Silkeborg Kommunes ønske med den særlige historie strækningen her har haft, ” siger Carsten Hansen i en pressemeddelelse.
 

 

Dagens Gossip