Også tysk bil var udsat for kast fra motorvejsbro

Endnu en bilist har henvendt sig til politiet i Assens og fortalt, at hans bil blev ramt af noget, der blev kastet ud fra en motorvejsbro på Fyn søndag eftermiddag.

Henvendelsen kommer fra en tysker, fortæller Anders Lundegaard, leder af lokalpolitiet i Assens.

Episoden fandt sted samme sted og samme dag, som en eller flere ukendte gerningsmænd sent søndag aften kastede en 30 kilo tung flise ned oven i en familiebil, der kom kørende under Langesøvejbroen på Sydmotorvejen.

Tyskeren kørte på samme strækning som den danske bil, bare cirka syv timer tidligere.

Han kørte videre, men var dybt chokeret, fortæller Anders Lundegaard.

Ved hjemkomsten tog han kontakt til dansk politi og fortalte om episoden, der fandt sted klokken cirka 15.30.

Henvendelsen fik politiet til at fatte interesse for en anden henvendelse, som var indløbet fra nogle bilister, der på samme tid søndag eftermiddag havde observeret nogle unge på en motorvejsbro.

- Først troede vi ikke, at de to sager kunne have noget med hinanden at gøre på grund af den store tidsforskel, men med tyskerens henvendelse er den anden pludselig blevet interessant for os, siger Anders Lundegaard.

Nu håber politiet på, at vidner har lagt mærke til de to mænd på broen. Begge er mellem 15 og 20 år og af sydlandsk udseende.

Den ene var iført en grå hættetrøje, mens den anden havde sort eller gråt tøj på.

Politiet har kaldt det for et mirakel, at familien på fire slap uden alvorlige skader, da der blev kastet en 30 kilo tung betonflise ud fra broen.

Som den eneste i bilen fik moren skader i hovedet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip