Okore: Dejligt at være tilbage på landsholdet

Efter over et år væk fra A-landsholdet gjorde Jores Okore søndag aften comeback, da Aston Villa-spilleren var med i Danmarks 2-1-sejr hjemme over Armenien i den første kamp i EM-kvalifikationen.

Okore har været skadet i det meste af sidste sæson med en alvorlig knæskade. Den seneste kamp, Okore havde spillet for landsholdet, var 0-4-nederlaget til Armenien i Parken 11. juni sidste år i VM-kvalifikationen.

Og efter at have spillet for U21-landsholdet mod Rusland i onsdags, så blev Okore søndag indskiftet efter 57 minutter ved stillingen 1-0 til Armenien. Og han føler sig tilbage på toppen.

- Jeg er i hvert fald 100 procent klar og motiveret til at gå ind og vise, hvad jeg duer til. Det var rigtigt dejligt at være tilbage og få en masse spilletid, siger Okore.

Den centrale forsvarsspiller kom ind i stedet for en småskadet Simon Kjær og kunne otte minutter efter sin indskiftning se Pierre-Emile Højbjerg udligne til 1-1. Senere scorede Thomas Kahlenberg sejrsmålet.

- Det var rigtigt vigtigt, at vi vandt kampen. Vi fik vendt det i anden halvleg, efter at Armenien var kommet foran. Så det var rigtigt dejligt, at vi i hvert fald fik sejren, siger Okore.

Det var en stor kontrast til 0-4-ydmygelsen for 15 måneder siden til samme hold på samme bane. Dengang kom Okore ind i stedet for en skadet Andreas Bjelland.

- Vi var meget bedre defensivt denne gang. Vi fik lukket godt af for dem. De fik nogle chancer, men det var ikke store chancer. Så på den måde holdt vi dem godt fra for alvor at true os.

- Og så fik vi bare scoret mere end dem, så det var den opskrift, der var forskellen på denne gang og sidste gang, de var på besøg, forklarer Okore.

Næste kamp for Danmark i EM-kvalifikationen er mod Albanien på udebane den 11. oktober.

/ritzau/

 

Dagens Gossip