Okores manager: Spillerne skal kunne håndtere bundkamp

Jores Okore og danskerens holdkammerater i den engelske fodboldklub Aston Villa er på vej mod en nedrykning fra Premier League.

Aston Villas nytiltrådte manager, Tim Sherwood, siger inden tirsdagens vigtige lokalbrag hjemme mod West Bromwich Albion, at Villa-spillerne må acceptere og håndtere det at være med i bundkampen.

- Presset burde allerede være på dem. Hvis de ikke føler presset som næstsidst, når de spiller for en kæmpe klub som Aston Villa, så er noget seriøst galt, siger Sherwood.

Efter Sherwoods tiltrædelse har Aston Villa tabt to ud af to kampe i Premier League - senest i weekenden, hvor det blev til 0-1 ude mod Newcastle.

- Nul point kunne nemt have været seks, det kunne have været fire. Vi må komme tilbage og få point hurtigst muligt, siger Sherwood.

Aston Villa har scoret sølle 13 mål i 27 Premier League-kampe. Det er ni mål færre end noget andet hold i Premier League.

Okores klub er en ud af syv, som har spillet samtlige Premier League-sæsoner siden 1992, hvor Englands bedste række blev lavet om til det, der i dag kendes som Premier League.

Aston Villa er i gang med klubbens 103. sæson i Englands bedste række. Det er kun overgået af Everton, som er i gang med klubbens 111. sæson blandt de bedste engelske klubber.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip