OL-reserverolle chokerer Hans Lindberg

Det chokerer den rutinerede fløjspiller Hans Lindberg, at han lørdag blot blev udtaget til landstræner Gudmundur Gudmundsson OL-trup som førstereserve.

Füchse Berlin-fløjen havde regnet med en plads i den 14 mand store trup, men i stedet blev Flensburgs Lasse Svan Hansen udtaget som eneste naturlige højrefløj.

- Jeg er skuffet, ja ... chokeret, siger Hans Lindberg til Ekstra Bladet.

Han havde ikke forventet at blive vraget.

- Jeg synes jo ikke, jeg har kunnet gøre noget som helst anderledes, og jeg har heller ikke spillet mig af holdet. Jeg synes egentlig, jeg altid har præsteret på højt niveau, så jeg føler lidt, det er af taktiske årsager, jeg er blevet ofret, siger Lindberg til avisen.

34-årige Lindberg debuterede på landsholdet i 2003, og i de seneste ti år har han med få undtagelser været førstevalg på højrefløjen.

Som førstereserve rejser Hans Lindberg med til Rio de Janeiro, hvor han også skal indgå i den daglige landsholdstræning.

Ved EM- og OL-slutrunder er det tilladt at have 16 spillere med, hvorfor der som oftest er udtaget to spillere til hver fløj.

Da der er to færre truppladser til OL, har Gudmundur Gudmundsson kun udtaget en spiller til hver fløj. I den modsatte side er Casper U. Mortensen valgt.

- Vi skal have nok spillere i midten, og så må vi kompensere med andre spillere på fløjene.

- På midten kommer der et stort pres på os, så jeg vil være sikker på at have nok midterforsvarere og stregspillere med, sagde Gudmundsson lørdag til Ritzau omkring OL-udtagelsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip