Olsen: Det bliver en anderledes kamp i Parken

Et dansk nederlag på 1-2 ude til Sverige vil altid være skuffende. Især når der er tale om det første af to playoffkampe om at komme til fodbold-EM i Frankrig næste sommer.

Det mener landstræner Morten Olsen, som dog stadig er overbevist om, at Danmark kan vende det til samlet sejr i returkampen på tirsdag i Parken.

- Vi er nødt til at tro på det. Jeg mener, at vi har spillerne, der kan afgøre kampen i København.

- Det bliver en anderledes kamp, og vi skal finde tilbage til måden, vi ønsker at spille fodbold på. Men det afhænger altid af modstanderen, siger Olsen.

Hverken Thomas Kahlenberg eller Viktor Fischer, som startede inde i lørdagens kamp mod Sverige, greb for alvor chancen. Og sådan har det været i de seneste måneder på landsholdet.

- Jeg ved godt, vi ikke har ramt plet fra starten af i de seneste kampe. Men så har vi mulighed for at skifte ud. Det vil måske være det samme i kampen i Parken. Sådan er fodbold.

- Vi forsøger at ramme de rigtige spillere ud fra det, vi har set til træning. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så må vi skifte spillere ind. Og det lykkedes at få de rette spillere ind på rette tidspunkt, siger Olsen.

Pierre-Emile Højbjerg, Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen kom ind i stedet for Kahlenberg, Fischer og Martin Braithwaite, og indskifterne var med til at bringe Danmark tilbage i kampen.

Yussuf Poulsen lagde op til Nicolai Jørgensen, som reducerede til 1-2 efter 80 minutter.

- Vi fik nogle andre arbejdsbetingelser. Og det er fantastisk, at jeg har 12 spillere på bænken, så jeg kan vælge taktisk ud fra det.

- Der er nogle spillere, der er bedre til at komme ind end andre. Det så ud som om, at de var gode at bringe ind, siger Olsen.

Tirsdagens kamp fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip