Olsen efter rumænske klø: Det var en gratis kamp

Morten Olsen fik set fire debutanter i aktion, da det danske fodboldlandshold tirsdag aften tabte 0-2 til Rumænien i en testkamp i Bukarest.

Netop fordi nederlaget faldt i en testkamp, kunne det ikke ødelægge landstrænerens gode humør fire dage efter 3-1-sejren ude over Serbien i EM-kvalifikationen.

- Vi sluttede kampen med få spillere fra Serbien-kampen. Det er den risiko, der ligger i det, men det var en gratis kamp.

- Nu har vi to testkampe i marts, og dér må vi komme tilbage med nogle af de spillere, der ikke var med i aften, siger Morten Olsen til Kanal 5.

Han gav A-landsholdsdebut i startopstillingen til AaB's Nicolaj Thomsen, Anders Christiansen fra FC Nordsjælland samt Ajax-spilleren Lucas Andersen.

Sidstnævnte måtte lade sig udskifte i første halvleg, da han fik slået tænder løs af en rumænsk spillers arm.

- Vi var lidt uheldige med, at Lucas røg ud så tidligt. Vi har sendt en del spillere hjem, så vi havde ikke så mange muligheder, siger Morten Olsen.

I anden halvleg kom Nantes-spilleren Kian Hansen ind og blev den fjerde debutant.

Selvom landstræneren ikke er helt tilfreds med spillet i kampen, tager han nederlaget med fatning.

- Vi ved, at dette ikke er et sammenspillet hold, det kan det ikke være. Derfor må vi se realistisk på det.

- Det var positivt, at vi fik set nogle nye og unge mennesker tage kampen op med de andre. Dem følger vi også i foråret.

- Vi har en god fornemmelse, når vi går ind i det nye år. Dette var mere eller mindre et eksperiment. Derfor kalder jeg det også en gratis kamp, siger Morten Olsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip