Olsen er tavs om DBU's fremtidssnak

Skrevet af admin

|

13/10/2013

Dagens topnyheder

Lørdag aften meddelte Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside, at landstræner Morten Olsen er i spil til at fortsætte på posten efter kontraktudløbet til sommer.

Men Olsen selv er ikke nær så meddelsom om sine fremtidsovervejelser. Man kan ikke uden videre konkludere, at det var med hans accept, at DBU sendte artiklen ud til offentligheden, slår han fast.

- Jeg har set det. Men hvorfor skulle de have min accept, spørger Morten Olsen.

Spørgsmål: Hvis du havde givet dem besked om, at du ikke vil fortsætte, så ville det vel være mærkeligt at lægge den historie ud?

- Det ved jeg ikke, om det er. Jeg har bemærket det, og jeg har ikke nogen kommentarer til det. Det vil jeg heller ikke have efter kampen mod Malta.

- Jeg har en aftale med DBU om, at vi skal sætte os sammen på et eller andet tidspunkt. Jeg tror, det er meget fornuftigt, at det er os, der bestemmer, hvornår der skal tages en beslutning og ikke omgivelserne, siger Olsen.

Han har haft det mest prestigefyldte trænerjob i dansk fodbold i mere end 13 år, og hans nuværende kontrakt er sat til at udløbe efter VM-slutrunden i Brasilien til sommer.

Men da det bliver uden dansk deltagelse, vil der formentlig komme en afgørelse på landstrænerspørgsmålet længe inden, så en eventuel ny træner kan forberede sig på EM-kvalifikationen, der starter til september næste år.

/ritzau/