Olsen hiver Fischer og Andreasen med i svenskerbragene

Viktor Fischer, Andreas Christensen og Leon Andreasen er nye ansigter i fodboldlandsholdets trup til de to playoffkampe mod Sverige, som spilles henholdsvis 14. og 17. november.

De tre spillere var med i den 23 mand store trup, som landstræner Morten Olsen offentliggjorde på et pressemøde i Brøndby mandag eftermiddag.

Landstræneren fortalte ved samme lejlighed, at han sandsynligvis udtager to-tre spillere mere efter weekendens kampe, da der kan komme skader.

Viktor Fischer har været i storform for Ajax i denne sæson, hvor angriberen har scoret otte mål i 14 kampe i den hollandske Æresdivision, pokalturnering og Europa League.

Senest stod Fischer for to mål og to assist i Ajax' 6-0-sejr over Roda i weekenden.

Viktor Fischer står noteret for syv A-landskampe for Danmark, hvoraf han er blevet skiftet ind i seks af dem. Her er det blevet til et enkelt mål.

Det faldt i hans seneste indsats for holdet, da Montenegro blev slået med 2-1 i Viborg tilbage i juni.

Til den offensive position er Morten "Duncan" Rasmussen og Lasse Vibe omvendt gledet ud i forhold til kampen i Portugal, mens målscoreren fra kampen mod Frankrig, FCM-forsvareren Erik Sviatchenko, også er ude af truppen.

Derudover er FCK'eren Thomas Delaney også sorteret fra i forhold til den seneste trup.

Også Leon Andreasen er kommet godt i gang for Hannover i Bundesligaen, hvor han med mange stærke præstationer har sikret sig en stamplads på holdet efter flere skadeplagede sæsoner.

Skaderne har også betydet, at hans seneste landskamp ligger mere end et år tilbage.

Andreas Christensen er også kommet ind i varmen på det Borussia Mönchengladbach-hold, som efter en katastrofal sæsonstart har fået vind i sejlene, og det har resulteret i endnu en landsholdsudtagelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip