Olsen og Agger er enige i Ronaldo-kåring

Da Portugal i oktober vandt EM-kvalifikationskampen mod Danmark i Parken, var det Cristiano Ronaldo, der scorede sejrsmålet dybt inde i overtiden.

Måske var den smertelige oplevelse med til at overbevise både landstræner Morten Olsen og anfører Daniel Agger om, at fænomenet fra Real Madrid var årets bedste fodboldspiller i 2014.

I hvert fald havde både Agger og Olsen Ronaldo øverst på stemmesedlen til den traditionsrige Ballon d'Or-kåring i Zürich.

Real Madrid-spilleren vandt foran argentineren Lionel Messi og Manuel Neuer, der vogter målet for Tysklands verdensmestre.

Afgørelsen lå i hænderne på alverdens landstrænere, landsholdsanførere og udvalgte fodboldjournalister, og her var der dansk enighed om, at Ronaldo havde været årets bedste.

Morten Olsen stemte på portugiseren foran Arjen Robben og Lionel Messi, mens Agger holdt på Ronaldo, Messi og Manuel Neuer i den rækkefølge.

Tipsbladets Troels Bager Thøgersen, der stod for den danske journaliststemme, stemte på Ronaldo med Robben og Philipp Lahm på de næste pladser.

/ritzau/

 

Dagens Gossip