Olsen og Agger er enige i Ronaldo-kåring

Da Portugal i oktober vandt EM-kvalifikationskampen mod Danmark i Parken, var det Cristiano Ronaldo, der scorede sejrsmålet dybt inde i overtiden.

Måske var den smertelige oplevelse med til at overbevise både landstræner Morten Olsen og anfører Daniel Agger om, at fænomenet fra Real Madrid var årets bedste fodboldspiller i 2014.

I hvert fald havde både Agger og Olsen Ronaldo øverst på stemmesedlen til den traditionsrige Ballon d'Or-kåring i Zürich.

Real Madrid-spilleren vandt foran argentineren Lionel Messi og Manuel Neuer, der vogter målet for Tysklands verdensmestre.

Afgørelsen lå i hænderne på alverdens landstrænere, landsholdsanførere og udvalgte fodboldjournalister, og her var der dansk enighed om, at Ronaldo havde været årets bedste.

Morten Olsen stemte på portugiseren foran Arjen Robben og Lionel Messi, mens Agger holdt på Ronaldo, Messi og Manuel Neuer i den rækkefølge.

Tipsbladets Troels Bager Thøgersen, der stod for den danske journaliststemme, stemte på Ronaldo med Robben og Philipp Lahm på de næste pladser.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip