Olsen om Agger: Han er ikke klar til to kampe

Det er langt fra sikkert, at anfører Daniel Agger danner midterforsvar sammen med Simon Kjær, når det danske fodboldlandshold lørdag på udebane møder Albanien i EM-kvalifikationen.

Landstræner Morten Olsen siger, at begge er tvivlsomme. Især Agger, som ikke deltog ved onsdagens træning på grund af en rygskade.

- Jeg ved ikke, hvordan midterforsvaret kommer til at se ud. Vi prøver os frem. Dag for dag, time for time, lyder det fra Morten Olsen, som tirsdag indkaldte Jores Okore og Mathias "Zanka" Jørgensen som yderligere gardering til midterforsvaret.

Mens Danmark møder Albanien på lørdag, så gæster Portugal Telia Parken tirsdag i endnu en EM-kvalifikationskamp.

Morten Olsen regner kun med, at Agger i bedste fald kan spille en af kampene. Om det er mod Albanien eller Portugal, vides endnu ikke.

Men Brøndby-spillerens skrøbelige fysik betyder, at to kampe på så kort tid er for meget.

- Som situationen er lige nu, kan Agger ikke spille begge kampe. Men jeg er ikke nået så langt endnu, så jeg udelukker Agger mod Albanien, siger Morten Olsen.

Han er optimistisk trods skaderne.

- Jeg er fortrøstningsfuld, uanset hvem vi vælger, selvom det selvfølgelig er klart, at Kjær og Agger har spillet flest kampe sammen.

- Kjær og Agger passer godt sammen, men det er der også andre, der gør, og det skal vi bruge de kommende træninger på at finde ud af, siger han.

Kjær har ankelproblemer, men kan selvtræne og testes for alvor torsdag. Andreas Bjelland, der var meldt skadet, har vist sig slet ikke at have problemer. Han er spilleklar.

/ritzau/

 

Dagens Gossip