Olsen om Aggers skade: Deadline er på onsdag

Fodboldlandstræner Morten Olsen erkender, at det bliver svært at regne med anfører Daniel Agger til fredagens vigtige EM-kvalifikationskamp i Beograd mod Serbien.

Brøndby-spilleren blev lyskeskadet i søndagens nederlag til Hobro i Superligaen, og foreløbig bliver Agger behandlet i klubben, mens resten af landsholdet er samlet i Helsingør.

- Jeg har sammen med Daniel valgt, at vi går efter den lille chance, der er for at få ham klar. Han bliver behandlet så meget han kan i Brøndby, mens vi koncentrerer os 100 procent om dem, der kan spille fredag.

- Vi kommer dagligt til at snakke sammen. Lægerne kan sige, at det tager så og så mange dage, men vi mennesker er forskellige, så vi giver det en chance. Men optimist er jeg ikke.

- Det er også derfor, vi har garderet os med Jannik Vestergaard. Onsdag skal vi vide, om Daniel kan spille. Sådan må det være, siger Morten Olsen.

Tidligere mandag udtalte landsholdets læge, Søren Kaalund, følgende til Dansk Boldspil-Unions hjemmeside:

- Agger har fået en mindre forstrækning i lysken. Vi har derfor besluttet, at han bliver i klubben og får behandling der.

- Vi har aftalt med Brøndby, at vi løbende holder kontakt, men vi må erkende, at han er særdeles tvivlsom til på fredag.

Det er langt fra første gang, at Agger kæmper med helbredet op til en kamp. Det gjorde sig for eksempel også gældende inden de seneste kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal i sidste måned.

Dengang missede Agger kampen mod Albanien med en rygskade, mens han blev klar til Portugal-opgøret.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip