Olsen om Bendtner: Han mangler stadig et stykke

Nicklas Bendtner scorede to gange i fredagens vigtige 3-1-sejr over Serbien i EM-kvalifikationen.

Til trods for sin scoringer er Wolfsburg-angriberen ifølge landstræner Morten Olsen endnu et stykke fra sin allerbedste form.

- Han har et stykke vej endnu, men han er langt nok. Når man laver to mål, så må man også være tilfreds, siger Morten Olsen.

- Han deltog også godt i spillet mod Serbien, men vi ser ham hellere spille en smule mere centralt, fordi vi har så mange boldspillere nede bagved.

- Han gjorde det nu godt og befandt sig også på en central position det meste af tiden, siger landstræneren.

Nicklas Bendtner scorede senest for mere end et år siden på landsholdet.

Formen har været svingende på grund af manglende spilletid i Arsenal og senest hos Wolfsburg, hvor han i sidste uge fik hul på målbylden med to scoringer i Europa League.

Efter flere måneder uden scoringer er det pludselig blevet til fire træffere på godt en uge.

- Han skal fortsætte med at vise den sunde ydmyghed, som vi så mod Serbien. Samtidig skal han have troen på sit eget spil.

- Han skal fortsat bygge på det spil, han viste mod Serbien, hvor han var boldfast, sikker på bolden, kom til chancer og scorede to flotte mål, siger Morten Olsen.

Landsholdet er efter triumfen i Beograd rejste videre til Bukarest, hvor Rumænien venter på tirsdag i årets sidste landskamp. Der er tale om en testkamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip