Olsen roser AaB: Ingen spiller lige så flot fodbold

Landstræner Morten Olsen har svært ved at skjule sin begejstring over, at AaB søndag sikrede sig guldet i Superligaen.

Olsen glæder sig over, at det både kan lykkes at spille seværdig fodbold og vinde fodboldkampe, som aalborgenserne har bevist i denne sæson.

- Som landstræner er jeg selvfølgelig neutral, men jeg elsker fodbold, og hvis et hold spiller som AaB, så klapper jeg i hænderne.

- Derfor ønsker jeg AaB og kollegerne i trænerteamet stort tillykke. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, siger Olsen.

Han mener, at cheftræner Kent Nielsen gjorde det rigtige ved at tage bestik af sin trup og vælge spillestil ud fra materialet.

- Kent så, at spillerne stod for en god gang fodbold, og så gik han den vej, siger landstræneren.

Han mener, at de danske mestre bestemt ikke behøver skamme sig i en sammenligning med andre europæiske ligaer på samme niveau.

- Jeg har adgang til at se en del fodbold i Holland og Belgien, og der er ingen, der har spillet lige så flot som AaB, siger Morten Olsen.

Han kvitterede for det flotte spil med at udtage AaB-spillerne Kasper Kusk, Jakob Ahlmann og Rasmus Würtz til landsholdet, ligesom han tager U21-landsholdsspilleren Nikolaj Thomsen med på en kigger i landsholdslejren et par dage.

/ritzau/

 

Dagens Gossip