Olsen starter med Bendtner i front mod Tyrkiet

Angriberen Nicklas Bendtner får chancen fra start, når det danske fodboldlandshold klokken 20 møder Tyrkiet i en testkamp i Odense.

Den 26-årige Wolfsburg-spiller har blot spillet 20 minutter det seneste halve år, hvilket fik landstræner Morten Olsen til - så sent som i sidste uge - at kalde det utopi at sende Bendtner i kamp.

Generel mangel på angribere og skader til Martin Braithwaite og Morten "Duncan" Rasmussen har dog tvunget Olsen til at kigge Bendtners vej.

Angriberen vil sandsynligvis blot spille første halvleg som en test til den mere betydningsfulde kamp på søndag i Parken, hvor Armenien kommer forbi til det første opgør i EM-kvalifikationen.

I målet starter Leicesters Kasper Schmeichel som ventet inde i stedet for FC Københavns Stephan Andersen.

I forsvaret tager Peter Ankersen fra Red Bull Salzburg sig af positionen som højre back i stedet for Lars Jacobsen, der ikke er udtaget til Olsens trup på grund af en skade. I midterforsvaret starter anfører Daniel Agger med Twentes Andreas Bjelland ved sin side. Simon Kjær fra Lille spares sandsynligvis på grund af lyskeproblemer.

Bayern München-talentet Pierre-Emile Højbjerg er også fundet god nok til en startplads efter sin fremragende debut i foråret mod Sverige. Højbjerg og Thomas Kahlenberg ligger på den offensive midtbane med William Kvist lige bag sig.

Christian Eriksen og Lasse Schöne indtager henholdsvis venstre- og højrekanten med Nicklas Bendtner i midten.

Danmark stiller med følgende hold i en 4-3-3-formation mod Tyrkiet:

Kasper Schmeichel - Peter Ankersen, Andreas Bjelland, Daniel Agger, Nicolai Boilesen - Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Kahlenberg, William Kvist - Lasse Schöne, Nicklas Bendtner, Christian Eriksen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip