Olsen tog Kvist ud mod USA: Det var endt med rødt kort

27/03/2015 09:06

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Midtbanespilleren William Kvist plejer at få noget nær fuld spilletid i landsholdets kampe, men sådan var det ikke onsdag aften i Aarhus.

I 3-2-sejren over USA blev Wigan-spilleren pillet ud i pausen og erstattet med Anders Christiansen.

Årsagen til den tidlige udskiftning skyldtes ikke Kvists præstation, men i stedet at dommeren var tæt på at lange det røde kort ud til ham.

- Han havde fået gult kort og næste gang, så var det rødt, og så var der ingen grund til at tage chancer, siger landstræner Morten Olsen.

- Samtidig var det en testkamp, så vi ville måske senere prøve AC, men det skifte tog vi så i pausen, fortæller Olsen, der var godt tilfreds med William Kvists præstation.

- På mange områder. Han havde seks-syv minutter, hvor han ikke ramte en mand, men ellers var det ok.

William Kvist vurderer, at dommerlinjen i USA-kampen var noget anderledes end det, han oplever i den næstbedste engelske række, The Championship.

- Dommeren var lidt efter mig. Der var to situationer lidt efter hinanden, hvor jeg var William Kvist fra The Championship. Jeg tror ikke, at jeg havde fået gult kort i The Championship.

- Det ville være dumt at ryge ud med rødt kort i en træningskamp, så mon ikke Olsen tænkte, at nu tager vi ingen chancer og sætter i stedet en ny ind.

- Jeg har før spillet med gule kort, men det var som om, at en tackling eller et frispark mere ville resultere i et rødt kort, siger Kvist.

Landsholdet møder på søndag Frankrig i endnu en testkamp.

/ritzau/