One Direction får eftertragtet musikpris

En af den britiske musikscenes mest eftertragtede priser går til One Direction. Ved en frokost i London i dag modtager de fem medlemmer det synlige bevis på, at deres gruppe er kåret som årets bedste livenavn.

Boybandet bliver fejret ved 2013-udgaven af Silver Clef Awards, som musikterapi-organisationen Nordoff Robbins står bag i samarbejde med spillestedet O2.

One Direction snupper titlen i suveræn stil, selv om The Rolling Stones, Bruce Springsteen og Coldplay var blandt rivalerne, da afgørelsen blev sendt til afstemning hos det britiske musikpublikum.

De fem popstjerner fik over en fjerdedel af stemmerne og er lykkelige for sejren: »Vi er vildt glade«, siger Harry Styles fra gruppen og ønsker Nordoff Robbins tillykke med veludført arbejde i det forløbne år. »Det er en fantastisk organisation, der virkelig hjælper folk med musikterapi«, siger sangeren.

Der er også trofæer til Barry Gibb, Ray Davies, The Clash og Alison Moyet, når stjernerne samles på London Hilton ved middagstid. Gibb bliver eksempelvis belønnet for sin samlede karriere og Davies modtager Ambassador of Rock-prisen.

 

Dagens Gossip